AVANCERAD HUDVÅRD

AVANCERAD HUDVÅRD

När huden behöver det lilla extra för att uppnå resultat så finns det avancerad hudvård som stöttar upp för att få din hud att stråla.
Hudslipning för att städa upp, microneedling för att få en utjämnad hud och förminskade porer. Ledljus som sätter igång kollagenstimulering. Infuzion fyller upp och ger ett glow. Plasmapen tar bort överskottshud. Injektionsbehandling för extra korrigering
Genom att planera och skräddarsy din behandling får vi det allra bästa resultat.

Hudslipning-Microdermabrasion

Ytlig hudslipning som ökar näringstillförseln
Syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små microkristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

Behandlingarna utförs med fördel i kur
om 5-10 ggr.

Ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Microdermabrasion bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum, samtidigt som kristaller blåses ut och varsamt slipar huden.  Tack vare våra engångsmunstycken är behandlingen  100% hygienisk. 
Kan även användas i kombination med ordinarie ansiktsbehandling för att stärka produkternas effekt samt ge en mer djupgående peeling.

Passar på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea) och ger allt från en ytlig uppfräschande slipning till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc.

15  min i ansiktsbehandling 250 kr
30 min  600 kr
50 min kombinerat med Led ljus 795 kr

Läs mer

Dermalux - Ledljus

Dermalux® -behandlingen är en avslappnande, smärtfri upplevelse med beprövade humörhöjande effekter. Njut av lite lyxig tid när din hud absorberar det energigivande ljuset för att starta cellregenerering och återställer din lyster.

Varje behandling varar i cirka 20 – 30 minuter och utan downtime kan du helt enkelt gå upp från behandlingssängen och stråla! Eftersom ljuset utlöser en hel rad av hudförbättrande processer, fortsätter de synliga fördelarna även efter att behandlingen är avslutad.

Dermalux® kan också användas i kombination med dina vanliga ansiktsbehandlingar för att förhöja och påskynda resultaten. Vi skräddarsyr dina behandlingar så att du får maximala resultat!


Dermalux® Blått Ljus 415nm
Antibakteriell
Behandlar plitor, finnar, blemmor utan irritation
Förbättrar hudens klarhet
Lugnande effekt på problemhud

Dermalux® Rött Ljus 633nm
Ökar produktionen av kollagen och elastin
Minskar fina linjer och rynkor
Ökar hudens fuktighetshalt
Jämnar ut hudton och förbättrar spänst
Revitaliserar och återställer lystern

Dermalux® Nära Infrarött Ljus 830 nm
Avancerade hudföryngringsfördelar
Dämpar rodnad och irritation
Minskar åldersfläckar och pigmentering
Återställer hudens hälsa
Perfekt för de mest känsliga och reaktiva huden

Dermalux® Tri-Wave Behandling
För förbättrade och accelererade resultat erbjuds Dermalux® Tri-Wave-behandling som är en unikt kombinationsbehandling där vi använder alla tre våglängder som är skräddarsydda för ditt hudtillstånd

Rekommenderas i kur om 12 behandlingar. Perfekt att kombinera tillsammans med ansiktsbehandling.
12 ggr,  4800 kr

 

Läs mer

Microneedling-E-Dermastamp

En effektiv behandling speciellt lämplig som förebyggande antiagevård.
Upprätthåller hudens fasthet men är även korrigerande av enskilda åkommor. 
Det finns många olika märken på microneedlingverktyg för professionell behandling.
Jag har valt att arbeta med e-Dermastamp.

Hur går behandlingen till?
Genom att kontrollerat pierca vävnaden med extremt tunna och vassa nålar skapas upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden.
Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad.

En lätt rodnad likt en solbränna håller i sig några dagar. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut. Behandlingen utförs med en steril nål.

En kur omfattar vanligtvis 4-6  behandlingar med 1 månads intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Halva ansiktet
1.295 kr

Hela ansiktet
1.900 kr

Ansikte och dekolletage
2,400 kr

Läs mer

Infuzion

FRAMTIDENS HUDVÅRD ÄR REDAN HÄR – INJICERA UTAN NÅL

Återfuktar huden på djupet. Motverkar och åtgärdar rynkor & fina linjer. Ger en naturlig och fräsch lyster.

En vitamincocktail med bl hyaluronsyra slussas ned i huden med hjälp av galvaniserad ström och en roller.

INFUZION SYSTEM
• Tar bort fina linjer
• Ingen smärta
• Ingen svullnad
• Fyller ut rynkor
• Återfuktar huden på djupet
• Ger jämn och fin yta med lyster
• Resultatet håller upp till 6 månader
   (vid 3 behandlingar)
• Penetreras in i dermis (2,5-3 mm)

1900 kr / behandling
5500 kr  kur/3 st behandlingar

Volymizer en kompletteringsbehandling som punkt behandlar områden som behöver extra utfyllnad som tex under ögonen och kinder

Pris 2400 kr

COMBO DERMASTAMP & INFUZION
En kombinationsbehandling för extra effekt
För att skapa fler nedförselgångar för vitamincocktailen utförs microneedling innan infuzion. Vid denna kombination görs behandlingen 3 gånger var 3:e vecka

Pris 2900 kr

Läs mer

Plasma Pen

PlasmaPen

Ögonlocksplastik utan kniv och utjämning av rynkor !
Plasmaljus är en icke-kirurgisk, icke-invasiv behandling som effektivt krymper överflödig hud och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för den överflödiga huden.

Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, hängande hud på halsen och kinderna.

Pris  och mer information vid konsultation.

Läs mer