Nyhet Lymfdränage & Art Neuro

 

 NYHET from 17 januari

På måndagar kommer Ann-loise finnas på salongen och göra:

Lymfdränage med vacum

Lymfdränage kan vara en bra behandling för de som besväras av dålig blodcirkulation, celluliter, ledproblem, fibromyalgi, ödem, viktproblem eller slapp hud.

Kända symtom är malande trötthetskänsla över korsryggen, ömhet och smärta vid tryck mot underhudsvävnaden, särskilt på överarmarna och i magregionen. Det kan även kännas som stelhet och smärtor i lår och ben. Andra symtom är ödem, celluliter och sömnproblem.

Lymfdränaget stimulerar motoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket i sin tur ger en friskare och smidigare vävnad.

För bästa resultat rekommenderas en kur på 8-10 behandlingar.

 

Art Neuro

Art Neuro är utvecklat från ett antal mjuka kiropraktiska tekniker men bör inte sammankopplas med det som många kiropraktorer praktiserar.

Art Neuro är grundat på principen att kroppen har en inbyggd förmåga att korrigera och läka sina egna problem. För att hjälpa kroppen att korrigera nervsystemet använder man sig i Art Neuro av lätta, bekväma och exakta tryckningar som minskar irritationen på nervsystemet och gör att kotpelarens muskler får möjlighet att justera obalanser som gett upphov till irritation på nervsystemet som kommer från ryggraden.

Nervsystemet kontrollerar alla de processer som läker och upprätthåller kroppen, och en störning på nervsystemet kan således ge negativa effekter på hälsa, välmående och prestation. Indikationer på obalanser i nervsystemet kan vara huvudvärk, muskelvärk, koncentrationssvårigheter, ryggproblem av allmän karaktär, nackproblem, snedvridningar i bål och höft.

 

https://www.bokadirekt.se/places/care-of-m-38994