Esse & M.Picaut Vintererbjudande

DIN HUD ÄR ETT EKOSYSTEM… SLUTA ATT FÖRORENA DET
Esse organic skincare – din hud kommer att tacka dig

 

 

VINTERERBJUDANDE

Paketet innehåller en Body Cleanser 150ml mild kroppsrengöring som rengör och detoxar + två Sensitive Masker 20ml lugnande och reparerande sheetmask som återfuktar och återställer både känslig och obalanserad hud.

Ett färdigt paket med bra produkter för vinterns spahelger. Perfekt som present! Till dig själv eller någon du tycker om.
Pris 395 kr (värde 790 kr) så långt lagret räcker.

 

DIN HUD ÄR ETT EKOSYSTEM… SLUTA ATT FÖRORENA DET

 

M.Picaut Filosofi

Jag tror på ”Less is More” när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön. Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Det känns viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår. Något som avspeglas i mina produkter. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Jag vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

Handla produkter för minst 1390 kr

och få ett underbart glowserum på köpet
värde 869 kr (så långt lagret räcker)

Gold Magician Firming Oil
Ger ökad spänst och fasthet.
Utjämnande på hudtexturen.
En frisk lyster och gyllene hudton.

 

Välkomna !

 

 

 

 

 

.