Esse & M.Picaut Vårerbjudande

DIN HUD ÄR ETT EKOSYSTEM… SLUTA ATT FÖRORENA DET
Esse organic skincare – din hud kommer att tacka dig

 

 

VÅRERBJUDANDE
Handla produkter för minst 1000 kr erhåll 30 ml mist utan kostnad.

 

 Hydrating Mist, Sensitive Mist, Biome Mist
så långt lagret räcker……… 

 DIN HUD ÄR ETT EKOSYSTEM… SLUTA ATT FÖRORENA DET

 

 

M.Picaut Filosofi

Jag tror på ”Less is More” när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön. Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Det känns viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår. Något som avspeglas i mina produkter. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Jag vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

 

Handla minst tre M.Picaut produkter och du får 50% rabatt på Gold Magician Firming Oil, vårens och sommarens härligaste serum!

Gold Magician Firming Oil

 ”Serum med bakuchiol ger magisk lyster”

Gold Magician Firming Oil är ett oljebaserat serum med det “naturliga retinolet” bakuchiol och karotenoider som ger huden en djup, gyllene hudton.

så långt lagret räcker……….

 

Välkomna !

 

 

 

 

 

.