Tips från M.Picaut, Glorious Green Foaming Cleanser

Filosofi

Jag tror på ”Less is More” när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön. Att välja mjukt kakaosmör istället för syntetiska ingredienser är en självklarhet. Ett spännande möte mellan det renaste naturen kan erbjuda och det mest effektiva forskningen kan prestera. Det känns viktigt att våga förena motsatser och att ge sig ut på nya spår. Något som avspeglas i mina produkter. Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. Jag vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.

https://careofm.nu/produkt/glorious-green-foaming-cleanser/

Idag presenterar vi:
Glorious Green Foaming Cleanser, vår extremt dryga skumtvätt.
Ett, max två tryck räcker. Testa på torrt ansikte, massera in och se hur skummet ”växer” och blir mjukt på huden.
Passar alla hudtyper och är helt fettfri men även antiinflammatorisk.
Perfekt om du har lite finnar, kvisslor eller efter rakning. Den är lugnande, återfuktande och läkande för huden, rengör skonsamt utan sulfater.

Det finns fler användningsområden
Har du ingen handtvål?
Då kan du ta ett pump och du får en antiseptisk effekt.
Ska ut på resa och inte vill ha med för många produkter, perfekt att använda denna som duschtvål. Låt den ligga en stund medan du borta tänderna,
då har du en perfekt ansiktsmask med lugnande effekt.

Hur bra är inte denna universalprodukt……..
399 kr