ESSE skincare Probiotiska ansiktsbehandlingar

 

ESSE Experience

Probiotisk hudvårdsbehandling där focus ligger på att stärka och balansera din hud optimalt med goda bakterier

Ansiktsbehandlingar med probiotika för att bekämpa åldersprocessen och ev. känslig hud. Samt återskapa en fungerande hudbarriär samt ett balanserat mikrobiom..

Behandlingarna skräddarsys efter din huds tillstånd & behov.

Du väljer tid och tillsammans kommer vi överens om vad som focus skall ligga på.
I alla ESSE behandlingar ingår alltid olika verktyg som tex GUA-SHA som förhöjer massagens effekt.
30 min/60 min/9o min

Esse Express 30 min för dig som vill få fördelarna med produkterna och dess effekt och njuta lite extra.
450 kr

Esse Klassisk 60 min Klassisk ansiktsbehandling
innefattar  portömning & massage + skräddarsydd Ampull för extra effekt.
1095 kr

Esse Experience 90 min En all Inklusive behandling med extra av allt. Esse klassisk som bas + ryggmassage, unik ampull med 5 miljarder levande probiotika + special algmask.
En riktig omstart för huden.
1495 kr

Esse Probiotic Reset Sensitive / Anti-Age Kur 4 beh. (1 st 60 min 3 st 30 min)

Välkommen att prova på världens mest avancerade Probiotiska Ansiktsbehandling!
Denna kurbehandling om fyra tillfällen under fyra veckor omvandlar, lugnar, stabiliserar och förbättrar din huds mikroflora.
Upplev känslan när 10 miljarder Probiotika (goda bakterier) tillsammans med några av världens mest effektiva växtextrakt appliceras på din hud. Huden får en elasticitet, fasthet och återfuktandegrad som bara kan uppnås när hudens bakterieflora är i total balans.

Kurpris för 4 behandlingar
3500 kr

 

 

GRUNDAREN Trevor Steyn studerade organisk kemi och erhöll sin magisterexamen i kemi 1996. Det var här som hans mentor, professor Siegfried Drewes, inspirerade honom att få upp ögonen för den afrikanska florans många substanser. Efter att ha upptäckt potentialen i dessa växter och sett vilken nytta de kunde göra i hudvårdsprodukter, så grundade Trevor företaget Esse. Den initiala forskningen koncentrerades kring Kigelia africana, det afrikanska korvträdet. Efter två års arbete föddes Esse 2002

Trevor brinner för en hållbar livsmiljö och att bevara Afrikas biologiska mångfald. Han är också intresserad av surfing, yoga och ett antal andra sporter. Han bor på en gård i Richmond, Sydafrika med sin familj. ” Jag vill medverka till att skapa en vacker och hållbar framtid” säger han ”Esse kommer hela tiden eftersträva att skapa produkter som är effektiva och tillverkade på ett hållbart sätt”