E-DERMASTAMP® MICRONEEDLING

E-DERMASTAMP® MICRONEEDLING

MICRONEEDLING är en effektiv behandling som funnits på marknaden sedan några år.
Det finns många olika märken på microneedlingverktyg för professionell behandling. Jag har valt att arbeta med e-Dermastamp.

Hur går behandlingen till?
Genom att kontrollerat pierca vävnaden med extremt tunna och vassa nålar skapas upp till 900 kanaler/sekund och röda blodkroppar frisätts i vävnaden.
Hudens naturliga försvar identifierar de röda blodkropparna och registrerar en uppfattad skada vilket inleder en aktivering av den naturliga läkningsprocessen genom att bilda rikligt med kollagen (fasthetsfibrer) vävnad. Punkteringen av kärlstrukturen är mikroskopisk vilket gör att den allmänna påverkan är minimal, endast en lätt rodnad kvarstår med avtagande effekt. Resultatet blir ökad fasthet där rynkor och linjer reduceras och ojämn textur jämnas ut.

Behandlingen kan utföras lokalt runt t.ex. ögon och mun eller som ”Full Face” behandling för att ge en allmän vävnads- och fasthetsstimulerande effekt. e-DERMASTAMP® är speciellt lämplig som förebyggande antiagevård för att upprätthålla hudens fasthet,
men även som korrigerande behandling av enskilda åkommor. Behandlingen utförs med en steril Hyaluronsyra vilket ”boostar” och vitaliserar huden med fukt.

Kur:
En kur omfattar vanligtvis 4-6  behandlingar med 4 veckors intervall. Vid mer omfattande korrigerings-/underhållsbehov kan kur upprepas efter 2 månaders vila. Rekommenderas även som underhållsbehandling 1 gång/kvartal.

Givetvis används enbart sterila engångsnålar!

 

Hela ansiktet
1.900 kr

Ansikte och dekolletage
2,400 kr

Avancerade kombinationsbehandlingar i kur mellan 4 -6 behandlingar med 4 veckor mellanrum

 

 

 

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER
e-DERMASTAMP®skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig och effektiv på en rad indikationer:

  • Rynkreducering (Collagen Dermal Stimulering)
  • Solskadad Hud (Pigment- och kärlnormalisering)
  • Skin Tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
  • Ärrbehandling (Acne, Brännskador, m.m.)
  • Rodnad hy/Kärl
  • Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)