Övriga Ansiktsbehandlingar

Övriga Ansiktsbehandlingar

C-vitaminbehandling

30 min  425 kr

 

Microdermabrasion- Hudslipning 

15 min i ansiktsbehandling 250 kr
30 min  500 kr
50 min kombinerat med Led ljus 675 kr

Microdermabrasion, är en effektiv form av ytlig hudslipning.

En Microdermabrasion behandling ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små Micro kristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

Behandlingarna utförs i fördel i kur om 5-10 ggr men kan även användas i kombination med ordinarie ansikts-behandling för att stärka produkternas effekt samt ge en mer djupgående peel.
Microdermabrasion bygger på att ett munstycke förs över hudytan och som skapar ett vakuum, samtidigt som fräscha aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden. Behandlingen kan utföras på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea) och ger allt från en ytlig uppfräschande slipning eller till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc.

Led-ljusbehandling                 

20 min i ansiktsbehandling 250 kr
30 min  425 kr enstaka gång
30 min  395 kr vid kur på 10 ggr
30 min 350 kr ( ungdom under 18 år)
50 min kombinerat med hudslipning 675 kr

Led-Ljus behandling passar den som vill arbeta hudföryngrande och samtidigt vill få en fin lyster i huden.
I årtusenden har det varit känt att ljus påverkar både vår kropp och vår mentala hälsa.
Man har till och med hittat medicinska protokoll från antikens Grekland, 1500 år f. Kr, som beskriver ljusets läkande egenskaper.
Och visst är det så – vi blir alla påverkade av ljus.
Tänk själv hur bra man mår av en varm och solig dag jämfört med kalla vinterkvällar.

Led-ljusbehandlingen är en effektiv och skonsam ljusbehandling, passar perfekt att göra som tillägg i din ansiktsbehandling.

Led-ljuset är ett naturligt rött ljus som arbetar på 633 nm (nanometer).  Ljuset föryngrar hudens celler och struktur. En revolution inom ljusterapi eftersom den stimulerar hudens djupare lager, utan att skada eller irritera de övre. Metoden samverkar med kroppens egna processer och syftar till att motverka effekterna av cellernas åldrande.

Omnilux Blue

Aktiv akne har länge behandlats med antibiotika. Detta har dessvärre medfört att akne-bakterien blivit resistent mot antibiotika. Andra behandlingar som funnits har medfört otrevliga bieffekter.

Vad är fotodynamisk terapi? Med fotodynamisk terapi (PDT) använder vi synligt ljus för att aktivera fotoreceptorer som redan finns naturligt i kroppens vävnader och celler. Cellernas andning och respitoriska system förbättras samtidigt som nybildning av akne-bakterien förhindras.

Vad blir det för resultat?

   

Behandling med Omnilux Blue ger fantastiska resultat!

Hur många behandlingar behövs? Varje kund har unika behov, varför vi alltid inleder med att kunden kommer på en konsultation där vi går genom hur upplägget blir optimalt för just den personen. I de flesta fallen passar det bra med två behandlingar per vecka under fyra veckor.

Bieffekter? Behandling med Omnilux Blue är helt smärtfri och helt fri från bieffekter. Det behövs ingen återhämtningstid för huden. Resultatet av behandlingarna visar sig relativ snabbt!

Omnilux blue är ett rent blått ljus som används vid behandling av lindrig och svår acne.

 

Hur fungerar den?
Led-ljusbehandlingen  förstärker kroppens egna försvar mot åldrande. Ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildning.
Förbättrar även genomblödning, syresättning och näringsupptag i blodkärlen.

Är det säkert?

Led- ljuset är helt säkert och skonsamt mot din hud. Den har inga skadliga UVA eller UVB strålar. Behandlingen upplevs avslappnande och energigivande.

 

Facial Powerlifting
40 min  895 kr
495 kr kombinerat i annan behandling

Hudföryngrande behandling med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus. Ger ett ansiktslyft, stramar upp huden, stimulerar kollagenproduktionen och jämnar ut rynkor. Behandlingen upplevs avslappnande och värmande och ger en synbar effekt redan efter första gången. För ett mer varaktigt resultat rekommenderas 4 behandlingar (1 ggn / vecka), därefter en uppföljningsbehandling ca varannan månad. Kan med fördel kombineras i en Care klassik ansiktsbehandling.